Web Dizajn

bnr-prod-themes2

Tražite prezentaciju Vašeg poslovanja na Internetu?

Kvalitetna Web prezentacija temelji se na brojnim elementima Internet tehnologije koje moraju biti pametno ukomponirani u Web sadržaj, te transparentno prezentirani u najboljem svjetlu krajnjem korisniku i klijentu. Izrada Web prezentacije je intelektualno i vremenski zahtjevan posao i nemoguće ga je ukalupiti u cjenovne okvire kompletno.

Nudimo izradu više oblika Internet prezentacija te smo oformili osnovne pakete izrade stranica koji se mogu proširivati prema potrebi i željama klijenata.

Sve informacije o paketima i oblicima Web usluga pogledajte na stranicama tvrtke:

Web Dizajn :: Media Studio j.d.o.o.

Svakom projektu pristupamo kao jedinstvenom i originalnom djelu. Izradit ćemo za Vas originalni dizajn koji se temelji na Vašem poslovnom identitetu, prema Vašim željama i sugestijama. Krajnje riješenje biti će originalno djelo koje Vas izdvaja iz mora ostalih web stranica, na naše obostrano zadovoljstvo.

Svaka naša Internet prezentacija sadrži komplet osnovnih i neophodnih elemenata prezentacije te je optimirana prema različitim potrebama i željama klijenata. Sve usluge za klijenta dogovarati ćemo prije same izrade, te tijekom izrade i promjena. Tako ćete u svakom periodu izrade imati uvid u razvojni proces te moći planirati troškove izrade.

Karakteristike

Naš poslovni stav je da se web stranice trebaju izraditi po definiranim web standardima te u prvi plan staviti prilagodbu stranica za posjetitelja tako da se omogući da stranice budu ugodnog dizajna, da sadrže besprijekornu navigaciju i kompatibilnost sa svim glavnim preglednicima (IExplorer, Firefox, Opera, Google Chrome), te da budu dostupne najpoznatijim Internet tražilicama. Standardi koje koristimo: XHTML, CSS, Flash, JavaScript, DHTML i ostalo po uputama W3C.org konzorcija.

Stranice se testiraju prema W3C standardima te im se dodjeljuju certifikati kompatibilnosti koji garantiraju kvalitetu te nose prepoznatljive oznake standarda:

valid-xhtml

valid-css

valid-css

Ne vjerujte nam na riječ!

Neke od naših radova  za klijente možete pogledati u zasebnom okviru LINKOVI ili stranici REFERENCE

Za sve informacije obratite nam se na E-mail: MediaStudio

Oglasi