Oznake

, , , , , , , ,

ApartmaniNET

Apartmani.NET – nova verzija programa

Nova verzija v1.1.5 našeg programa Apartmani.NET – program za iznajmljivače apartmana, dostupna je za preuzimanje i nadogradnju.

Dan prije Nove 2015. godine, postavili smo ovu novu i značajnu verziju programa Apartmani.NET, kako bi u novu poslovnu godinu krenuli sa novim i boljim rješenjem za sve privatne iznajmljivače smještaja. Glavne novosti ove verzije programa su slijedeće:

1.1.5 (verzija izdana 30.12.2014.)

promjena sustava licenciranja po smještajnim jedinicama
integracija sustava sinkronizacije kalendara termina
prilagodba i optimizacija ispisa dokumenata
uputstva su nadograđena sa novim funkcijama programa

Tražena funkcija sinkronizacije termina zauzeća je napokon postala dio i našeg rješenja. Ovime smo kompletirali potrebe iznajmljivača, te je teško pronaći nedostatak u ovome rješenju, u koji bi mogli uprijeti prst. Ukoliko se varamo, slobodno nam javite vaše mišljenje, te nam ukažite na propust!

Druga važna promjena je u sustavu licenciranja. Uveli smo sistem licenciranja po pojedinoj smještajnoj jedinici. Sada više iznajmljivači sa malim brojem jedinica, neće imati razloga biti oštećeni cjenikom preplate, u odnosu sa iznajmljivačima sa malo više jedinica. Svaka pojedina smještajna jedinica sada se računa zasebno, te je time Licenca za brojne male iznajmljivače postala jeftinija i pristupačnija!

Sve detalje o programu i njegovo preuzimanje, pogledajte na stranicama programa:

http://mediastudio.hr/proizvodi/apartmani-net/

Oglasi