Evo jednog jednostavnog trika: kako downlodirati više fajlova sa HotFile.com servisa!

Ukoliko imate potrebu za skidanjem večih datoteka sa interneta, primjetiti će te da ih se večina nalazi na servisima poput HotFile.com, UploadBox.com, RapidShare i drugima imagekoji dozvoljavaju (ukoliko nemate premium račun)

Ukratko, za ovaj trik morate biti dovoljno spretni i brzi baratanjem sa prozorima web preglednika!

Evo kako to ja radim:

Preglednik koji koristim za to je Opera (zadnja verzija uglavnom, ali nije bitno). Kada odaberem datoteke koje želim skinuti, otvorim ih u zasebne tabove i posložim po redu tab do taba. Svaki od fajlova prije skidanja zahtjeva provjeru “interakcije sa živom osobom”, nazovimo to tako, te upis niza slova i brojeva (jedva vidljivih sa slike). Dakle kliknite na gumb “REGULAR DOWNLOAD” i pričekajte 30 sekundi. To napravite na svim tabovima preglednika. (tipkama CTRL + TAB)

Sada vidite unos i sliku sa riječima koje treba napisati: upišite riječi i pretisnite ENTER na tipkovnici (na svim tabovima!).

I na kraju najvažnije:

Ispred sebe na svim tabovima vidite link “Click here to download”, pozicionirajte se na prvi tab, te što većom brzinom kliknite na te linkove skakajući sa linka na link kraticom tipaka CTRL + TAB!

Linkovi će vam biti na istom mjestu pa skoro ne treba pomaknuti kursor miša što pomaže brzini!

Ključna stvar ovdje je skaknje sa taba na tab kraticom CTRL + TAB tipkama! Ta kombinacija izmjenjuje prozore (tabove preglednika) velikom brzinom, a to je ono što nam treba.

Cilj je biti brži od početka prvoga skidanja datoteke. Kada vam iskoči prvi prozor “Sava file as..” gotovo je! Prekida se skidanje ostalih datoteka, jer vas server odbije zbog dozvole skidanja jednog fajla odjednom!

 

Radi informacije, najveći broj skidanja odjednom kojeg uspijem izvesti je 3, a meni dosta.

Pozdrav